Vilanova del Camí

«RONDA» EL MON I TORNA AL BORN

  • Actualitzat:
  • Creat:

Al març de 2015, l'alcaldessa Vanesa González, el tinent d'alcalde Jordi Barón i conseller Santi Vila, ens van prometre, pot ser per esgarrapar algun vot, que pel mateix juny l’accés d'entrada de la Ronda Sud a Vilanova del Camí estaria acabat.

El passat 28 d'abril la premsa local va difondre al noticia que la Ronda Sud disposarà finalment d'accés a la ciutat d'Igualada. Això ens fa recordar que més d’un any enrere, concretament al març de 2015, i en ple procés electoral de les municipals 2015, l'alcaldessa Vanesa González i el tinent d'alcalde Jordi Barón, amb el Conseller de torn l'Honorable Santi Vila, ens van prometre, pot ser per esgarrapar algun vot (miopia política li diuen alguns), que pel mateix juny l’accés d'entrada a Vilanova del Camí estaria acabat.

Jordi Barón (CDC) Tinent d'Alcalde 30/03/2015: "Una gran noticia per Vilanova del Camí!!!És el resultat de la feina ben feta de l'equip de govern!"

Be, van passar les eleccions i res de res. Ja cap al setembre ens diuen que les obres començarien a executar-se per la tardor.

Jordi Barón (CDC) Tinent d'Alcalde 14/09/2015: "Ja falta menys per a que comenci aquesta obra tant esperada i reivindicada des de Vilanova. Finalment la feina feta dona resultats"

Ha passat més d'un any, ha arribat la primavera, hem canviat de conseller. I ara aquest, l’honorable Josep Rull, ens diu que " La mateixa via té un enllaç pendent de finalitzar a Vilanova del Camí, una actuació amb un cost de 350.000 euros` que Rull assegura que “està adjudicada i pendent d'una cessió de terrenys per part de l'Ajuntament”.

El Grup Municipal socialista, tornarà a preguntar, no ens cansem de preguntar; que passa amb l’enllaç de la Ronda Sud?, de qui es la culpa l’endarreriment de les obres?, de l'ajuntament?, de la Generalitat?. El que podem assegurar els socialistes,  és que els que no en tenim culpa de res som els ciutadans de Vilanova.

Ah!, oblidàvem agrair la FEINA BEN FETA que ha fet l'equip de govern, esperem.  veure els resultats properament, O NO

Grup Municipal Socialista (PSC-CP)

Vilanova del Camí